Wie zijn wij?

Jaarrond bloei in de tuin met Colour your Season!

Ons merk zegt het al; ‘Kleur het seizoen’. Wij bieden voor elk seizoen een divers en breed assortiment bloeiende en vaste planten die met liefde en duurzaam gekweekt worden. Ons doel is de consument inspireren met nieuwe en unieke bloeiende planten die jaarrond bloeien. Daarbij ondersteunt ons veelzijdige pakket aan tuinplanten de consument de biodiversiteit in de tuin te verbeteren.  

Duurzaamheid staat voorop

Met onze buitenteelt bloeien onze planten mee met de seizoenen en heeft dit een beperkte impact op het milieu. Ook investeren wij in duurzame verpakkingsoplossingen; elke plant wordt voorzien van een biologisch afbreekbaar etiket en een kweekpot van 100% gerecycled materiaal.   

 

 

Met Colour your Season…

  • Ondersteun je de consument de biodiversiteit in de tuin te verbeteren.
  • Inspireer je elk seizoen met een unieke selectie bloeiende vaste planten.
  • Help je de consument bij het maken van een kleurrijke, gevarieerde plantenmix.
  • Help je de natuur: jaarrond bloei in de tuin biedt continu voedsel voor bijen en vlinders.
  • Biedt je ieder seizoen een divers assortiment bloeiende tuinplanten die met liefde en duurzaam gekweekt zijn.
  • Maak je een duurzame keuze: elke plant is voorzien van een biologisch afbreekbaar etiket en een kweekpot van 100% gerecycled materiaal.

Love Garden Biodiversity

Met de slogan love garden biodiversity richten wij ons op consumenten en geven wij aan dat wij bewust kweken met liefde voor de natuur. Het veelzijdige assortiment bloeiende tuinplanten biedt de consument handvatten om de biodiversiteit in de tuin te verbeteren. Hoe meer diversiteit aan planten in de tuin, hoe beter! In het assortiment vind je verschillende bijen en vlinderlokkers zoals de Hebe, Lavendel en de Anemone. Doordat je met ons assortiment jaarrond een bloeiende tuin kan creëren, help je hiermee bijen en andere insecten het gehele jaar door aan voedsel. Ook in de wintermaanden, wanneer insecten het ’t zwaarst hebben.  
 
Op de drie kwekerijen besteden wij zelf ook veel aandacht aan biodiversiteit door onder andere het aanleggen van bloemstroken rondom de bedrijven. Deze bloemstroken leveren naast biodiversiteit ook natuurlijke beschermers op voor de planten die bij Colour Your Season buiten op de kwekerijen gekweekt worden.

Beestjes vinden wij heel natuurlijk

Het lieveheersbeestje is de mascotte van Colour Your Season, dit mooie en nuttige kevertje voedt zich met bladluis, vliegen en mijten. Wetenschappers schatten dat ze in hun leven maar liefst 5.000 bladluizen verslinden en aangezien een lieveheersbeestje maar ongeveer een jaar leeft is dat behoorlijk wat. Dit nuttige beestje helpt de kwekers de planten op de kwekerijen gezond te houden en zo de consument te verrassen met een kleurrijke tuin!