Assortiment

Catalogus

2023-2024

Assortiment

Voorjaar

Kleur je tuin met rijkbloeiende tuinplanten

In het voorjaar heeft Colour Your Season een zeer breed palet aan vaste en rijkbloeiende tuinplanten. Deze prachtige voorjaarsplanten zorgen voor een kleurenfestijn in de tuin waar bijen en vlinders gek op zijn! Met de vele kleuren, bloem- en groeivormen en maten maak je met het Colour Your Season voorjaars assortiment in een handomdraai een opvallende borderbak, welke jarenlang blijft bloeien! Een greep uit het voorjaarsassortiment is Gaura, Digitalis, Delphinium, Astrantia, Anemone, Phlox en Aguilegia.

Bloeiende start van het voorjaar!

Zomer

Altijd Zomer met Addenda® Hebe en Heuchera!

De Hebe van Addenda® is een groenblijvende plant die tot ver in het najaar schitterend bloeit. Ze wordt ook wel struikveronica genoemd. Vlinders en bijen zijn gek op Hebe, vanwege haar nectarrijke bloempluimen. Ze blijft lang bloeien, zeker tot aan de eerste vorst. In haar vele soorten, maten en kleuren is het een magnifieke plant om de tuin mee op te frissen. Colour Your Season heeft Hebe beschikbaar in allerlei kleuren en potmaten.

Heuchera Indian Summer is ook een prachtig (na)zomer product van Colour Your Season. Met de prachtige bladkleuren van deze vaste planten brengen ze veel kleur aan je tuin en geven ze je direct een ‘Indian Summer’ gevoel. Met Heuchera kun je alle kanten op; combineer haar in een leuk arrangement met andere vaste planten of zorg voor een rustige ton sur ton look!

Altijd Zomer met Hebe en Heuchera!

Najaar

Colour Your Season is de Helleborus specialist!

Met de plantencollectie van Colour Your Season breng je het hele jaar kleur in je tuin, ook in het najaar! Met de prachtige winterbloeier Helleborus breng je  van november tot april kleur in je tuin. Deze wintergroene vaste plant wordt 20 tot 40 centimeter hoog en heeft prachtige grote bloemen in allerlei kleuren en soorten.

Ook de Gaultheria mag niet ontbreken, deze prachtige plant met rode besjes is een aanwinst voor de wintertuin. Met zijn typische rode bessen is deze plant ook erg gewild tijdens de kerstperiode. En vanwege zijn mooie compacte vorm en langzame groei een ideale en zeer onderhoudsvriendelijke plant.

Kleurrijk najaar